UMAR  BUBA  GABAJU
Fiyat :  e-kitap : 200₺ 95₺ 

NotÖdeme şekli: eft/havale, e-kitabı sana whatsapptan gönderirim, ister telefondan ister bilgisayardan okuyabilirsin veya çıktısını alıp kitap gibi okuyabilirsin.  Çıktısı kargodan gönderiyorum fiyatı 300₺  150₺ (%50 indirim)         

BÖLÜMLER/İÇERİKLER:

1. HEDEF
2. Kişisel Motivasyon
3. Harekete Geçmek 
4. Mutluluk - Gerçek Mutluluk
5. Plan Nasıl Yapılır
6. Yaşam Dengesi 
7. Başarı- Kişisel ve Genel Başarı
8. Düşünce Yapısı ve kontrol 
9. Gerçek Özgüven 
10. Problemleri çözmenin yöntemleri
11. Stres Ve Uyku Yönetimi
12. Finansal Özgürlük
13. Baştan Başlamak 
14. U-Dönüşüm - Yeniden Başlamak

Sen de istediğin hayatı inşa et...


Bazı insanlar mutlu bazıları ise mutsuz, bazıları başarılı bazıları ise başarısız. Bazı kişiler finansal olarak özgür, bazı kişiler ise finansal olarak özgür değil. Bu durumlar şans ya da tesadüf değil. Kader varsa irade de vardır, yaşamak istediğin hayatı elde etmek imkansız veya çok zor olduğunu düşünüyordum

Yıllar önce nasıl başaracağımı ve gerçek anlamda nasıl mutlu olacağımı bilmiyordum. Başarılı, hedefi olan, mutlu ve yaşam kalitemi arttırmak için sıradan yollar denedim ama olmadı, gerçek bilgilere ulaşmak için bahaneler ürettim, işte zamanım yok, param yok, hayat adil değil, bilgiler hayatımı değiştiremez falan gibi bahanler ettim. 

Sonra bu bahanelere son verdim, bilgi için zaman ayırdım, bilgi için para ayırdım ve sıradan bilgilerden uzak durup gerçek bilgilere ulaşıp hayatımı değiştirdim.  

Eğitim kurumları, girimcilik şirketi, sosyal medya ajansı vb kurmadan yıllar önce de yaşam ve başarı hakkında bir sürü kitaplar okuyordum ama o kitaplarda NE yapacağını söyleyip NASIL yapılacağı konusunda bilgi yok zaten dünya genelinde yaşam ve başarı hakkında verilen bilgilerin çoğu uygulananilir bilgiler değil, uygulanabilir olsa insanların %87'si hayal ettikleri hayatı yaşıyor olurdu. U-Dönüşüm dosyasının bir sürü kişilerin hayatını değiştirebilmesinin sebebi ise sadece  NE yapacağını değil, insana NE ve NASIL yapacağı hakkında tüm gerçek bilgileri yazdım. Dosya haline gelmeden önce koçluk şeklinde o bilgileri veriyordum, sonra sosyal medyada da bu hizmeti vermeye başladığımda bazı kişiler koçluk için zaman bulamıyor ve maddi olarak imkanları yok olduğunu söyleyen kişiler de var o yüzden tüm bilgileri dosya haline getirdim, artık 2100₺ yerine daha uygun fiyat ödeyerek tüm bilgileri bir e-kitapta sahip olabilirsin. Okuyan herkese işe yarıyor. 
UMAR BUBA GABAJU 2022. ALL RIGHTS RESERVED 
© PRIVACY POLICY