UMAR  BUBA  GABAJU
Eğer instagram'da her hangi bir iş yapıyorsan ya da bir hizmet sunuyorsan ve daha fazla kişiye ulaşmak istiyorsan bu e-kitapta nasıl daha hızlı bir şekilde sayfanı büyüteceğini anlattım. Bu e-kitapta anlattığım bilgileri bilmeden önce  10 bin kişiye ulaşmak için 1 yılımı aldı sonra o taktikleri öğrenince 34 günde  10 bin'den 20 bin'e ulaştım

Bu daha önce intertte gördüğün 499₺ verip 1 günde 10k takipçiye sahip olmak gibi saçmalığı değil, bu gerçek anlamda bir sayfayı nasıl daha hızlı büyüteceğini hakkında tüm gerekli bilgileri yazdım. 

Gidip takipçileri satın alırsan onlar sayfanda kalmaz, bot hesaplara sahip olursun, yabancı ''fake'' hesapları seni takip eder  ve en kötüsü INSTAGRAM eninde sonunda sayfanı kapatır o yüzden bu e-kitabı bir kez satın alıp bilgileri uygula ve git gide sayfanı doğal ve legal bir şekilde istediğin kadar büyütüp fazla kişiye ulaş. Bana mesaj atabilirsin, ödemeyi yapınca sana hemen gönderirim :) Daha önce bu e-kitabı satın alıp kullananların mesajlarını okuyabilirsin aşağıda. 
INSTAGRAM SGT e-kitabı
UMAR BUBA GABAJU 2022. ALL RIGHTS RESERVED 
© PRIVACY POLICY